Rode wijnen uit Zuid Afrika

Merlot

Western Cape - Zuid-Afrika. Vol en Soepel. Evenwichtig met een afdronk van lichtzoet rood fruit.

In West-Kaap houden verschillende klimaten en grondsoorten elkaar in evenwicht. Dit biedt bijna onbegrensde mogelijkheden voor bevlogen wijnmakers. Hier werken mensen met verschillende achtergrond samen aan de mooiste wijnen. Waarbij ze tegelijkertijd de biodiversiteit stimuleren. Je proeft het in deze Merlot. Rijk en intens als de streek waar hij vandaan komt.

Shiraz

Western Cape - Zuid-Afrika. Soepel en intens. Sappige en fruitige wijn met een stevig karakter.

De wijngaarden, gesitueerd tegen de hellingen, hebben allemaal een unieke positie ten opzichte van de zon. De druiven krijgen zo een eigen karakter en dat geeft de wijn een mooie complexiteit. De wijnboeren en wijnmakers van Piekenierskloof Wine Company werken er samen om de beste wijnen te maken. De samenwerking is soepel en intens net zoals
deze Shiraz. Dat is de wijn die jij straks gaat proeven.

Pinotage

Western Cape - Zuid-Afrika. Vol & Krachtig. Met een hint van kersen en bramen.

De constante koele bries vanuit de Atlantische Oceaan zorgt voor het behoud van de vele microklimaten die de West-Kaap rijk is. Ideale omstandigheden voor wijnranken. Vooral wanneer ze tussen bergketens in groeien waar de zon zich als een waaier verspreid over de hellingen. Bij Piekenierskloof Wine Company worden de druiven van diverse Fairtrade boerderijen samengebracht. De wijnmakers maken er voor jou de beste wijn van. Zoals deze Pinotage, vol en krachtig als de rivieren die de streek doorkruisen. Dat is de wijn die jij straks gaat proeven.

Witte wijnen uit Argentinië en Zuid Afrika

Chardonnay

Western Cape - Zuid-Afrika. Vol en fruitig. Licht droog, fris en vol tropisch fruit met een kruidige afdronk.

De wijngaarden, gesitueerd tegen de hellingen, hebben allemaal een unieke positie ten opzichte van de zon. De druiven krijgen zo een eigen karakter en dat geeft de wijn een mooie complexiteit. De wijnboeren en wijnmakers van Piekenierskloof Wine Company werken er samen om de beste wijnen te maken. Zoals deze Chardonnay. Vol fruit, net zoals de streek waar hij vandaan komt. Dat is de wijn die jij straks gaat proeven.

Chenin Blanc

Fris en fruitig. Licht droog en vol aroma met tonen van citrus en groene appels.

De constante koele bries vanuit de Atlantische Oceaan, zorgt voor het behoud van de vele microklimaten die de West-Kaap rijk is. Ideale omstandigheden voor wijnranken. Vooral wanneer ze tussen bergketens in groeien waar de zon zich als een waaier verspreid over de hellingen. Bij Piekenierskloof Wine Company worden de druiven van diverse Fairtrade boerderijen samengebracht. De wijnmakers maken er voor jou de beste wijn van. Je proeft het in deze Chenin Blanc. Fris en fruitig als de lente in de streek waar hij vandaan komt.

BIO La Posada Torrontés

Deze droge witte wijn is een blend van torrontésdruiven met een eerder bloemrijke, kruidige toets en sauvignon blancdruiven met een hint van citrus. Het resultaat is een verrukkelijke frisse wijn met een fijn aroma van tropische vruchten.