Boek Aai. €24,95.

Dit boek met zijn stevige flapjes en lipjes, aaibare vlakken en een spectaculaire pop-up aan het eind geeft een hoop plezier en laat kleine kinderen kennismaken met allerlei soorten huisdieren! Van de maker van bestsellers BOE en Dieren! Trek aan de lipjes en laat de dieren bewegen in dit interactieve boek voor kinderen.


 

Prentenboek met knuffel. €17,50


 

Muziekdoosjes met opwindmechanisme. €15.

Draai en droom weg met dit muzikale blikje! Lees samen met je kind de verhaaltjes. Wind het blikje op en luister naar de melodieën. Met de deuntjes reizen jullie zo naar dromenland. Het item is perfect om aan het slaapritueel toe te voegen.


 

Tasjes van vilt uit Nepal. €15,65


 

Baby voelboekjes. €10.


 

Kinderbestek. €18,95 per set.

Vingerpoptasjes van vilt. €14,60

Vingerpoptasje inclusief drie vingerpopjes. Het tasje is gevoerd met zwarte stof en kan gesloten worden met een klein drukknopje. De drie vingerpopjes zijn uitneembaar. De afmeting, 16x17cm, is exclusief de hengsels.

Deze vilten tasjes worden met de hand gevilt door vrouwen in Nepal.

Spaarpotjes van leer gemaakt in India. €9 tot €15.

Portemonneetjes van vilt. €7,25

Kinderslofjes, maat 20. €17,25

Kinderslofjes in de kleur van bijtjes of lieveheersbeestjes en gemaakt van vilt, met een zool van suède om uitglijden op een gladde vloer te voorkomen.

Onze kinderslofjes worden met de hand gevilt door vrouwen in Nepal.

Babyslofjes Schaap, van wol maat 17. €14,95

Leren kinderportemonnees gemaakt in India. € 5 en €7.

Kinderkrukjes van Acaciahout. €29,95

Deze krukjes worden door een fair trade bedrijf in Thailand met de hand gemaakt en beschilderd. Zijn zeer degelijk en met diverse leuke afbeeldingen verkrijgbaar. Hebben we de gewenste kruk niet in voorraad dan kunt U hem bij ons bestellen.